De mooiste bloemen voor een beterschapscadeau

Bloemenzaak Molenaarsgraaf

Één van de beste manieren om je humeur én je interieur op te vrolijken, is het in huis halen van een mooi en kleurrijk bosje bloemen. Je kunt er eindeloos mee variëren, want er zijn tientallen verschillende soorten, in een heleboel verschillende kleuren. Zo kies je de ene week voor lelies, en de andere week voor chrysanten. Maar het word ingewikkelder wanneer je een bloemetje voor iemand anders wilt kopen. Bijvoorbeeld als een beterschapscadeautje. Met welke bloemen kun je iemand een hart onder de riem steken? Met een snel bezoekje aan de bloemenzaak in Molenaarsgraaf vind je snel het perfecte boeket.

Gerbera’sa

Wanneer je op zoek bent naar een goede bloem voor een beterschapsboeket, dan kun je niet om de gerbera’s heen. Met hun prachtige kleuren zijn dit de perfecte bloemen om iemand een goed gevoel te geven. Ze zijn overigens niet alleen prachtig te combineren met andere bloemen, maar ook met elkaar. Combineer de kleurrijke gerbera’s met een beetje groen, en je hebt een prachtig boeket. Zo fleurig dat het een lach op ieders gezicht zal toveren!

Zonnebloem

Oké, eerlijk is eerlijk, de zonnebloem wordt niet zovaak gecombineerd met andere bloemen. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Want zet een paar zonnebloemen bij elkaar, en ze zijn een prachtig boeket helemaal op zichzelf! De prachtige bloemen brengen een zomers gevoel met zich mee, en vrolijken iedereen op. Perfect dus voor een beterschap boeket. Wil je ze wel met andere bloemen combineren? Dan is het slim om de zonnebloem het middelpunt te laten zijn. Combineer ze dan vooral met groen en andere compacte bloemen.

Tulpen

En we kunnen dit lijstje natuurlijk niet afsluiten, zonder de tulpen. Deze bloem is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en tovert een glimlach op ieders gezicht. Wil je iets bijzonders? Ga dan op zoek naar twee-kleurige tulpen! Ze zijn prachtig om te zien en staan goed in vrijwel ieder interieur. Tulpen doen het overigens ook supergoed in combinatie met de eerder genoemde gerbera’s. Voor het ultieme vrolijke boeket

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *