creatieve workshop

Een creatieve workshop volgen

Zoekt u een oplossing voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een uitje, maar weet u niet waar u moet zoeken? Dan bieden wij, ook wel Iens Bloemekes de perfecte oplossing voor u, namelijk een creatieve workshop van ons volgen. Wij verzorgen onze workshops zeer gezellig en fijn, zodat het echt een leuke ervaring is geweest. Naast een leuke ervaring houdt u natuurlijk ook uw eigen gemaakte bos bloemen over. Wij zullen namelijk een zo creatief mogelijke bos bloemen met u maken. Bij ons kunt u veel verschillende soorten workshops volgen. Dit is gebaseerd op het seizoen van het jaar. Zo kunt u in de winter een prachtige kerstkrans maken, en in de lente een tak. Bij ons kunt u ook gewoon terecht voor wanneer u een bloemstuk wilt kopen. Dit wordt speciaal gemaakt, denk hierbij aan een bruiloft stuk of een begrafenis krans. Al onze workshops zijn zeer gezellig om te doen met bijvoorbeeld een groep vrienden. Het zal iedereen wat dichter bij elkaar brengen, en daarnaast is het een leuke tijd bedrijf.

 

   Wij hebben al jaren ervaring in dit vak, en weten dan ook precies hoe wij u goed kunnen helpen. Wij weten dan ook precies hoe wij van elke workshop een gezellige boek moeten maken. Ons team bestaat uit jong en oud, en iedereen zet zich zo goed mogelijk in om de beste service te bieden. Bij ons weet u zeker dat u de beste hulp en service van ons kunt verwachten. Wij zullen dan ook fijn met u samenwerken. Wilt u meer te weten komen over ons of wat wij zoal doen? Neem dan een kijkje op onze website. 

 

Vragen en contact

Heeft u nog verdere vragen over onze creatieve workshop, of wilt u met ons in contact komen? Dan kan dat gemakkelijk via de contactpagina van onze website. Hier hoeft u alleen het simpele formulier in te vullen, en natuurlijk het bericht. Wij zullen gauw contact met u opnemen, en al uw vragen goed en professioneel beantwoorden. Wanneer u ons toch liever een mailtje stuurt, kan dat natuurlijk ook gewoon. Het nadeel van beide opties is helaas wel dat het even zal duren voordat u antwoord van ons krijgt. Wanneer u direct antwoord van ons wilt krijgen, raden wij u aan om ons even te bellen. Zo kunnen we gemakkelijk aan de praat blijven. Wij hopen dat u contact met ons op zult nemen, en wij horen graag van u. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.