Galerie Rotterdam

Galerie Rotterdam

Ben je net verhuisd en zit je tegen kale wanden te kijken? Of heb je net een nieuw kantoor gekregen en zou je er iets persoonlijks aan willen toevoegen? Ben je je eigen posters zat en is het nu tijd om te investeren in een mooi kunstwerk die je zelf mooi vindt? Woon je in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam of werk je misschien in de stad, dan dan wordt het tijd om eens langs te gaan bij Galerie Rotterdam. Bij Imspa Productions kan je zoveel stijlen laten zien. 

 

Wat is een galerie

Een galerie is een ruimte waar kunst verkocht wordt. Het is een plek waar diverse kunstenaars vertegenwoordigd worden. Dat is het leuke van een galerie want dan heb je keuze tussen diverse stijlen en diverse voorwerpen. Niet alleen schilderijen worden er verkocht maar ook andere kunstwerken zoals beelden van brons of andere materialen. Het mooie van een galerie is dat je er rustig rond kan kijken en er inspiratie op kan doen. De galeriehouders hebben een enorme kennis en kunnen je helpen met het aanreiken van meerdere werken die misschien niet in de ruimte hangen. Zo kan je bijvoorbeeld erg geïnteresseerd zijn in moderne kunst en spreken je bepaalde kleuren je aan. Misschien vind je het mooi om een mooi schilderij van een landschap bij je thuis te hangen. Elke kunstenaar heeft een eigen stijl, een eigen handtekening. Het zou ook kunnen dat je bijvoorbeeld een werk mooi vindt en dat je die een tijdje in je huis mag hangen om te kijken of dit werk mooi in je ruimte staat. Dit alles is te bespreken in Galerie Rotterdam.

 

Hedendaagse kunst

Galerie Imspa is gespecialiseerd in moderne en hedendaagse kunst. Ze is een internationaal georiënteerde galerie die een mooie kunstgalerie in de omgeving Ridderkerk Rotterdam gevestigd is. De tentoonstelling wordt regelmatig vernieuwd waardoor het leuk is om er met regelmaat naar binnen te gaan om er te kijken. Ze hebben ook een website waar je even een kijkje kan nemen maar het is zeker de moeite waard om de werken in het echt te zien. Ook is het goed om je kinderen mee te nemen zodat ze ook opgroeien met kunst en het waarderen of gaan waarderen. De galerie Rotterdam stimuleert het ook en vindt dat kunst voor alle leeftijden moet zijn. Mocht je weten wat je aanspreekt is het ook handig om voorbeelden en meer informatie  mee te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *