Schilderij kopen

Schilderij kopen

Ben je net verhuist of heb je een kantoor wat wel iets leuks aan de muur kan gebruiken. Dan zijn er natuurlijk heel veel posters die je kunt kopen. Zoals bij de grote inrichting winkels die hebben genoeg waar je je muur vol mee kan hangen. Maar, wil je dat? Zoveel van hetzelfde zijn in fabrieken geproduceerd en ziet je inrichting van je huis, kamer of kantoor er net zo uit als anderen. Het straalt dezelfde stijl uit en als dat niet is wat je wilt, dan moet je op zoek naar iets wat bij jou past. Iets unieks waar je vrolijk van wordt, waar je stil van wordt of wat goed bij je smaak past. Dan ben je bij Niels Egidius aan het juiste adres. 

 

Een schilderij kopen, dat kan bij Niels. Niels is een hedendaagse kunstenaar en geboren in Eindhoven. Hij is een bijzondere kunstenaar die autonoom is. Hij heeft een eigen assortiment, bekend van hem zijn de schilderijen van apen. Hij schildert met olieverf op doek en zijn schildertechniek is vaak uit de losse hand. Hij schildert vooral veel natuur maar weet er op elk schilderij wel een eigen draai aan te geven. Zijn inspiratie haalt hij uit de Romantiek, het Escapisme, het Oriëntalisme en de Naïviteit. Zijn kenmerken zijn vooral de speelsheid. Hij werkt graag met kleuren en het optimisme spat er soms vanaf. 

 

Ook op maat

Een schilderij kopen kan je uit zijn eigen assortiment. Naast het hebben van een eigen collectie is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te laten maken. Niels vindt het leuk om een persoonlijk verhaal te vertalen in een schilderij. We hebben allemaal wel iets bijzonders meegemaakt, een mooie herinnering of ervaring Het maakt Niels uniek om als kunstenaar een persoonlijk verhaal vast te leggen in de vorm van een schilderij. Tijdens een eerste gesprek kan je hem aangeven wat je graag zou willen, in welke kleuren, stijl en wat je erin verwerkt zou willen hebben. Het gaat vooral over welke emotie je erin wilt hebben. Je kunt met voorbeelden komen van andere schilderijen of foto’s zodat het voor Niels makkelijker is om een voorstelling te krijgen van je wensen. Zo kan je een schilderij kopen in de vorm van schilderij die een ervaring uitbeeldt en deze een bijzonder plekje geven in je eigen huis of kantoor.

 

Naast het maken van schilderijen is Niels ook illustrator. 

Voor meer informatie kan je kijken op de site. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *